7. Slovenski kongres plemenitih kovin in surovin


19. oktober 2013
Ekonomska fakulteta
LjubljanaOrganizator:
Elementum
 

 

Kako do Ekonomske fakultete?


Zraven fakultete je ob Vojkovi cesti veliko urejeno parkirišče. Cena parkiranja za obiskovalce znaša 0,50 EUR na prve pol ure in nato 1 EUR na uro.

Z avtomobilom


Smer Maribor:
Na krožišču Tomačevo izberete izvoz Center in zavijete na Vojkovo cesto, kjer po 500 metrih pridete do Ekonomske fakultete.


Smeri Kranj, Koper in Novo mesto:
Po ljubljanski obvoznici se pripeljete do izvoza pri WTC (World Trade Center), kjer zavijete na Dunajsko cesto proti centru mesta, ter pri drugem semaforju (AMZS) zavijete levo na Baragovo ulico. Ko pridete do Vojkove ceste, zavijete desno in nato spet prvo ulico desno.


Z avtobusom in vlakom


Ko pridete na glavno železniško oziroma avtobusno postajo v Ljubljani, se sprehodite do postajališča mestnega prometa na Bavarskem dvoru (7 minut v smeri JZ), kjer počakajte na mestni avtobus številka 6 ali 8 (izstopna postaja Triglavska — poslovna stavba Mercator) ali pa mestni avtobus številka 20 (izstopna postaja BS3). Seveda pa se lahko odločite za katerega izmed mnogih taksijev, ki čakajo na železniški postaji.


Z letalom


Po prihodu na letališče Jožeta Pučnika (Brnik) se lahko odločite za taksi ali pa počakate na avtobusni prevoz Adrie Airways do avtobusne postaje v Ljubljani, kjer nato sledite navodilom za prihod z vlakom.

Google zemljevid lokacijeView Larger Map
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta.